Maleït Català! (Salvadó, Albert) - descarga eBook

Categoría: Narrativa - Novela Histórica
Maleït Català! descarga pdf epub mobi fb2
Qui es va amagar darrere del nom dAlí Bei?
Es deia Domènec Badía i va nàixer a Barcelona durant la segona meitat del segle XVIII. En poc de temps essdevingué un dels personatges més encisadors de la nostra història: aventurer, viatger, dibuixant, escriptor i espia al servei duns quants països.
Va viatjar per tot el Mediterrani fins a arribar a terres islàmiques on, per poder passar desapercebut, va adoptar una nova personalitat. Es va fer circumcidar a Londres, es va disfressar de príncep turc, va exercir la poligàmia, mentre deixava una esposa a Espanya, va espiar a les ordes de Godoy, va ser el primer occidental capaç dentrar a La Meca, es va posar al servei de Napoleó... i va viure una vida real que supera a tot el que una fèrtil imaginació és capaç dengendrar.

Aquesta obra està dividida en tres parts, que conformen la trilogia de LOmbra dAlí Bei i representen una visió àcida, no exempta dhumor, del món de la política en què hi ha cabuda per estranys, arribistes, pocavergonyes, traïdors, aprofitats...

La seva etapa a Espanya nés la primera part.

A finals del segle XVIII i inicis del XIX, Europa ha perdut el rumb. La Revolució Francesa canvia tots els plantejaments, la monarquia absoluta toca al seu fi, Anglaterra i Espanya es disputen la supremacia a lAtlàntic i al Mediterrani, i França senfronta a tots els seus veïns, mentre Rússia ho contempla tot des de la llunyania.
Enmig de tant denrenou, Godoy, lhome que manega els fils del poder a Madrid gràcies a la seva estreta relació amb la reina Maria Lluïsa, té damunt la taula un curiós tractat de globus i màquines aerostàtiques firmat per Polindo Remigio. Els Serveis dIntel·ligència britànics es pregunten qui és aquest home, perquè saben molt bé que el primer ministre espanyol és calculador i perillós.
La màquina de lespionatge es posa en marxa i arriben les primeres sorpreses. Polindo Remigio no existeix. Llavors... què o qui samaga darrere daquest nom?
A partir dací sinicia una investigació que obligarà Sir Blum, cap dels Servies dInformació del Ministeri dAssumptes Estrangers encarregat de làrea del Mediterrani compresa entre Espanya, França, Itàlia i el nord dÀfrica, a exclamar: Maleït català!
No obstant això, ni ell ni ningú són conscients que estan assistint al naixement duna veritable llegenda: la llegenda dAlí Bei

«Albert Salvadó disposa els ingredients idonis per resseguir un atractiu fil dintriga, barreja de realitat històrica i de ficció en què tota la trama amorosa com a teló de fons li dóna un toc picardiós i divertit». Fina Reig. EL RACÓ DE PROA.


Tu nombre
Razones para leer


>> Ver más libros de Salvado >> Ver otros libros con la palabra Maleït >> Ver otros libros con la palabra Català!>> Cobrá por escribir reseñas de libros

Los lectores que descargaron este libro descargaron también

El Día Del Juicio
Puerto Secreto
La Noche Del Zorro
Por Favor, Cuida De Mamá

Otros eBooks de la misma categoría

El Espía
Angélica Rumbo A La Esperanza
Camino A Roma
Lo Que No Se DiceLee gratis todos los libros de Amazon Kindle Unlimited por 30 días. Suscribite hoy desde este link

¿Por qué los lectores están descargando el libro Maleït Català!?Comprobar el estado de la red (Nuevo)