Como invertir en la bolsa de EEUU

L´Esglesia Del Mar (Falcones, Ildefonso) - descarga eBook

Categoría: Narrativa - Novela Histórica
L´Esglesia Del Mar descarga pdf epub mobi fb2
Nova edició commemorativa del gran fenomen editorial: Lesglésia del mar, dIldefonso Falcones, amb pròleg de lautor.Una catedral construïda pel poble i per al poble a la Barcelona medieval és lescenari duna trepidant història dintriga, violència i passió.Segle XIV. La ciutat de Barcelona és en un moment de màxima prosperitat, ha crescut cap a la Ribera, lhumil barri dels pescadors, i els seus habitants decideixen construir, amb els diners duns i lesforç dels altres, el temple marià més gran conegut: Santa Maria de la Mar.Una construcció que és paral·lela a latzarosa història dArnau, un serf de la terra que fuig dels abusos dun senyor feudal i es refugia a Barcelona, on es converteix en un ciutadà i, gràcies a això, en un home lliure.El jove Arnau treballa com a palafrener, bastaix, soldat i canvista. Una vida extenuant, sempre a lempar de lesglésia de la mar, que el portarà de la misèria dels fugitius a la noblesa i la riquesa. Però amb aquesta posició privilegiada també arriba lenveja daltres ciutadans que ordeixen una sòrdida conjura que posa la seva vida en mans de la Inquisició...Lesglésia del marés una obra en la qual sencreuen lleialtat i venjança, traïció i amor, guerra i pesta, en un món marcat per la intolerància religiosa, lambició material i la segregació social. Per tot això, aquesta no és només una novel·la excepcional, sinó també la més fascinant i ambiciosa recreació de la llum i les ombres de lèpoca feudal.Ressenyes:
«Un relat que es llegeix amb la mateixa avidesa que sha escrit i que un voldria continuar tot i saber que sha acabat. Un retaule de meravelles.»
José Enrique Ruiz-Domènec, La Vanguardia« Lesglésia del mar despertarà passions entre lectors de tota mena, i amb justícia. Tant de bo tots els bestsellers fossin com aquest.»
Care Santos, El Mundo«Una trama generosa en secrets i traïcions... Una notable història dautosuperació.»
Ricard Ruiz Garzón, El Periódico de Catalunya«Barcelona ja té el seu E


Tu nombre
Razones para leer
Tipear el número mil novecientos cincuenta y uno

>> Ver más libros de Falcones >> Ver otros libros con la palabra L´Esglesia>> Cobrá por escribir reseñas de libros

Los lectores que descargaron este libro descargaron también

Ni Un Pelo De Tonto
La Traición De Rita Hayworth
Cae La Noche Tropical
Boquitas Pintadas

Otros eBooks de la misma categoría

El Fuerte Navidad
O César O Nada
Keops Y La Pirámide Del Sol
El Ángel SombríoLee gratis todos los libros de Amazon Kindle Unlimited por 30 días. Suscribite hoy desde este link

¿Por qué los lectores están descargando el libro L´Esglesia Del Mar?


Opinion de lector Hey cultura 2019-09-03
Opinion de lector jose me gusta 2019-08-26
Opinion de lector hector me gusta 2018-08-16
Opinion de lector Javi practicar 2017-02-23